Till innehåll på sidan

Information om kursstarten 19 oktober

Folkhälsomyndighetens rekommendationer om distansundervisning för Komvux ändras från den 15 juni. Detta ger oss på Stockholms intensivsvenska för akademiker, SIFA, möjlighet att planera och anpassa höstens kurser. Här nedan kan du läsa vad det innebär för dig som studerar hos oss och för dig som funderar på att läsa hos oss i höst.

För dig som läser en kurs under kursperiod 4 på SIFA

Samtliga av SIFAs kurser som startar 19 oktober kommer tillsvidare att ske på distans. Nationella prov på SFI och SVA gymnasial nivå 1 och 3 kan dock komma att ske på plats i skolan. Om du tillhör en riskgrupp, bor med någon som tillhör en riskgrupp så bör du informera din lärare om det. Vid prov på plats i skolan följer SIFA Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer för att minska smittspridningen. Du ska inte komma till skolan om du uppvisar sjukdomssymptom.

När situationen tillåter så kommer de kurser och utbildningar som är sökta som klassrumsundervisning att gå tillbaka till det.

Information in English about the coronavirus

Dela: