Information om stöd och service för dig som studerar på SIFA

Du som studerar på SIFA har självklart tillgång till stödfunktioner, studerandeadministration och studie- och yrkesvägledning även nu när undervisningen bedrivs på distans. Här hittar du de olika funktionerna på skolan och hur du går tillväga för att få stöd och service.

Biblioteket

Biblioteket är för tillfället stängt för spontana besök. Men du som studerar på SIFA kan boka in ett besök på biblioteket för att låna böcker genom att mejla till bibliotekarie Marikka Patrakka: marikka.patrakka@edu.stockholm.se 

Datasal

Om du som studerande hos oss är i behov av dator så är du välkommen skolan för att arbeta i datasalen C12. Salen är öppen måndag till fredag mellan kl. 8.00-17.00. Maxantal i datasalen är 15 elever. Antalet elever regleras genom att det endast kommer att finnas 15 utrustade platser i salen.

Studerandeadministration

Expeditionen är för tillfället stängd för besök men studerandeadministration är tillgängliga att svara på frågor via mejl sifa@edu.stockholm.se

Studie- och yrkesvägledning

Studie- och yrkesvägledarnas drop-in-tider är tillfälligt inställda men telefontiderna är nu utökade. Du kan även nå våra Studie- och yrkesvägledare på mejl asosyv@edu.stockholm.se

Telefontider
08-508 49 580
Mån-tors: 10.00 -14.00
Fredag: 10.00-12.00 
SYV-funktionen är tillgänglig dessa tider i möjligaste mån.

Dela: