Internationella bekantskaper

Vill du ta en chans och tala mer svenska? Nu börjar vårterminen hos Internationella Bekantskaper (IB) med en mängd olika språkcaféer i Stockholm. Se hemsidan för mer information.

Internationella Bekantskaper (IB) är ett partipolitiskt och religiöst obundet nätverk vars verksamheter bygger på ideellt engagemang från svensktalande personer som vill bidra till att motverka den omfattande kontaktlöshet som finns mellan personer etablerade i det svenska samhället och mer eller mindre nyanlända personer. 

Nästan varje vardagskväll finns ett språkcafé att gå till på till exempel Moderna museet och Historiska museet.

För mer information och aktuell kalender: https://www.bekantskaper.se/ 

För kännedom kommer också SIFAs språkcafé på Blekingegatan 55 åter fredag 27 mars, också det i samarbete med Internationella Bekantskaper. För mer information om det kontakta eva.vinterhav@edu.stockholm.se 

Dela: